Grendehuset
Helnes Grendesenter
Helnes Grendesenter er selve sentrumsgården i Helnessund, og huser bilutleie, bensinstasjon, dagligvarebutikk, frisør, kafe og pub - i tillegg til overnattingsrommene.

Bygget er opprinnelig fra 1927, men har vært bygget på flere ganger siden den gang. Beliggenhet rett ved bryggekanten, og nærmeste nabo til fiskemottaket gir spennende innblikk i den levende kystkulturen i Helnessund.

Det har vært overnattingstilbud i Helnes Grendesenter siden tidlig på 2000-tallet. I 2009 / 2010 utvidet vi kapasiteten fra 4 til 13 rom og renoverte hele anlegget.

Alle rom har tilgang til fri Wi-Fi. 

For nærmere beskrivelse og bilder av de enkelte rom og leiligheter, gå inn på vår online booking. Her finnes en presentasjon av de enkelte enheter (de som er ledige i bookingperioden det søkes på). 
Terrassen
Leilighet 301 - 304: Fugleberget

Den "gamle delen" ligger i 3. etasje, og har 3 tosengs- og 1 firesengs familieleilighet. Alle har eget bad og minikjøkken.

Leilighetene er oppkalt etter fuglearter som preger luftrommet over Helnessund; Skarven, Kråka, Stormåsen og Havørna.

Herfra har man også tilgang til Styrhuset; 50 kvm. terrasse / vinterhage med spektakulær utsikt over havet og Lofotveggen.
Kjøkken og spiserom Barentshavet
Rom 201 - 205: Barentshavet

Nye, moderne dobbeltrom, hvor rom 205 kan res opp til 3 personer. Alle rommene har private bad & wc, og tilgang til fullt utrustet kjøkken / spiserom m. TV. Mini-kjøleskap finnes på rommene.

Rommene er oppkalt etter gamle fiskefartøy som opererte i Helnessund i gamle tider: MK Helnessund, MK Kvitberg, MK Utflæsa og MK Reholm. 


Rom 224
Rom 221 - 224: Feskarflåten

Nye, moderne dobbeltrom, hvor rom 224 kan res opp til 3 personer.
Alle rommene har private bad & wc, og tilgang til fullt utrustet kjøkken / spiserom med havutsikt. Mini-kjøleskap finnes på rommene.

Rommene er oppkalt etter gamle fiskefartøy som opererte i Helnessund i gamle tider: MK Helnessund, MK Kvitberg, MK Utflæsa og MK Reholm. 
Se episoden fra våre omgivelser på nrk1 - og les mer om turen på ut.no
div class="lhp-block">
div class="lhp-block">